Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Drömmen om havet

Längtar efter havets härliga brus
få lyssna in vågornas ljud
vandra på uppvärmda klippor & sten
medan solen smeker min hud

Drömmen om havet finns alltid inom
längtan att gå barfota på strand
känna mjuka sanden mellan tår
& blicka ut mot horisontens rand

Dofta saltet i luften ihop med tång
& se båtarna segla för vind
vilken frihetskänsla att bara stå där
& känna hur det blåser mot kind

Att drömma är viktigt se framåt var dag
kanske slår det man längtar snart in
aldrig sluta tro på det man önskar & vill
hoppas i sommar den blir min

Havet & jag vilket storslaget par
en kärleksfilm kunde det bli
vi två hör ihop tills livet tar slut
ett osynligt band bär vi






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-06-26 11:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så ock för mig, barnbarn till yrkesfiskare och uppvuxen vid havet.
2019-06-27

  M M Mannheim VIP
Fint om sommarens glädjeämnen!
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP