Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Början på kroppens förfall.


Krämpor

 

 

utanför mig själv är jag ingenting

drar på mig mitt gamla skal

det gnisslar i lederna 

flåsar ansträngt

det kommer pipljud från bröstet

balansen är skral

måste koncentrera mig för att inte gå överstyr

är som ett frustande ånglok där jag drar fram

skulle behöva lite reservdelar

någon som har några till övers?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-26 09:49



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Tyvärr, skulle själv behöva lite reservdelar. KRAM!
2019-06-26

  Kungskobran VIP
Sånt är livet, sånt är livet,
snart behöver man inga reservdelar alls

2019-06-26

  Bodingen VIP
Jag har ett par örsnibbar över, har aldrig haft användning av dom så du kan ta dom he
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP