Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor - Haiku

 

 

 

i nattens dunkel

skuggor dansar likt spöken

tvätt på torklina




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-26 10:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Lakansvita komma de...

2019-06-26

  Per Drysén
Bra vändning på den
2019-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med oväntat avslut!
2019-06-26

  Bodingen VIP
Skarp lindans
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP