Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från genre Fulbergarn, läs texten fort!


I Hatten

 

Om man i hatt
kan fatta att
livet är kort
som en sport
ju fortare man springer
ju oftare mobilen ringer

får man mera gjort
det går som smort
dock uret tickar på
räcker det till då
för vila och rast
till dödens kontrast

äh, finns inte tid
bättre med speed
gasen i botten
håll nu måtten
kula på magen
pizzarest på kragen

avslöjar fusk i diet
därför illa sket
öka takten
ökar makten
facebook dödar
nonsens flödar

ses ny pool
tumme upp så cool
du måste skynda
annars du ses hynda
slappna inte av
omgivning ställer krav

motionera
motivera
visa städad fasad
ditt nya jaccuzzibad
måste läggas ut
visa rödmålad trut

uppkopplad dygnet runt
tillgänglighet bara sunt
sen går du in i väggen
då ses flockdräggen
stressa ännu mer
vips, ner i graven ner

vad har vi lärt oss av det
jo livet blir i helvetet
bättre som maskföda
slippa alla nyfisar göda
men vilken underbar värld
få visa sin ofelbara flärd



 

 




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-26 10:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng med måna tänkvärda inslag i varpen!
2019-06-26

  Öknens Ros VIP
Oops! Dubbelkommenterat!
2019-06-26

  Öknens Ros VIP
Flåsar värre än en blåsbälg efter denna maratonläsning! Fartfylld dikt utan bromsar, tuta och kör! Man blir alldeles matt.
2019-06-26

  Öknens Ros VIP
Flåsar värre än en blåsbälg efter denna maratonläsning! Fartfylld dikt utan bromsar, tuta och kör! Man blir alldeles matt.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP