Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som i en dröm

 

Solen lyser stark idag
det är du som tänt den
Som en kotte blinkar yrvaket
ser jag ut mot dagen
himlen lyser av bländande ljus
så många frågor har rätats ut
livet har en början och ett slut

men den bästa dagen är den med ljus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2019-06-26 12:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) sant klokuggla
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP