Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


starkare än allt



som i en dröm mellan vaka och sömn
bland strömvirvlarna
vi står enade
vi talar ett annat språk
vi talar en stämning, ett andetag
det avtryck du lämnat, bruset från din vinge
i min själ
bär mig över vågornas lek
bär mig över vardagens grå
det är himmelstråden
mellan oss två

starkare finns inte




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2019-06-26 12:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fångar stunden så bra. :)
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP