Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här serveras du ett exempel som inte sett ljuset än, för det är just ett exempel och kom kanske aldrig att se dagens ljus i just Alingsås, utan fastmer i bearbetad form i Stavanger i Norge ungefär tre år senare av Odd Einar Fågelholkh.


Enkel matematik?





Om Sara skall resa med bil av ett märke som 'kom ut' på marknaden 1967 och hon har nio koffertar, som var och en innehåller nio kartonger och det i var och en av kartongerna innehåller nio askar med svensk frukt och svenska bär och dessa är på väg att bli sylt i nio svenska städer. (The Bangles, 'Walking like an egyptian') Hur många äpplen och lingon kommer då att bli drottningsylt i Östersund, om där tillsätts blåbär, odon, hallon samt jordgubbar och de som skall svara på den frågan går i skolans femte klass den sjunde maj i en kommunal bebyggelse i Alingsås tre veckor efter att Karin och Svend firat sitt 25-åriga bröllop med att planera en resa till Portugal och ta med sig Sara som 'förkläde' till samma hotell, om detta hotell just fått tre stjärnor.


(Om bilden. Den blev medtagen i Karlstad och med min dåvarande kamera som sedermera fick en smula slagsida och numera inte visar motivet och hur bilden blir om någon behagar söka ta en bild med den. Istället hotar resultatet att bli en som 'överraskning.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP