Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Tavla från Solhälla, Svenhögen.


Tvillingsjäl

 

Att hitta sin tvillingsjäl är inte alla förunnat att göra och det är en stor upplevelse även om det inte alltid är friktionsfritt, men att delvis tappa invanda kontaktmönster med en tvillingsjäl är lite som att tappa bort sig själv en aning.

 

Med sin tvillingsjäl hade man en kompass till sin karta då man vandrade i den stora skogen men då kompassen försvinner tappar kartan sin betydelse, man får famla sig fram och hoppas träffa någon som kan hjälpa till så man kommer ut i ljuset igen.




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-26 14:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte att man har någon. Det är en myt.
2019-06-26

    ej medlem längre
Förtröstansfull tanke
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP