Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM EN IDIOT

Om gräset är alltid grönare
på andra sidan.
Så står jag här i mitten,
som en idiot,
som kollar i kors.

Och nu,
snubblad över stängslet, säger
"Varför händer dåliga saker,
bra männiksor?"

Men solen värmer mitt leende
för lika glad är jag
när vilken väg jag än tar
kommer det alltid
vara grönare.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-26 14:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det stämmer inte alls med min erfarenhet.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel