Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget HittePå

Många vill vara en hero men det lyckas sällan
Det måste komma naturligt om man ska kunna åstadkomma något bra

Det går inte att krysta fram en dikt eller någon annan konstnärlig produkt

Det blir bara tramsigt om det inte finns en självupplevd känsla bakom

 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-26 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP