Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMARLEK!

En grå dag som idag.
Då undrar jag.

Om det inte är dags för lite smek
och sommarlek!






Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-26 14:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi, underbart!
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP