Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Frågespalt


Mina dagdrömmar har blivit barnsliga
De har inte hängt med min mognad
Herregud, i min ålder är vi färdiga med självhävdelse, hjälteroller och andra fånerier
Ärligt talat är dagdrömmarna numer mest till besvär
Det värsta med dem är att de får så mycket uppmärksamhet
De tar tid från mina vuxna funderingar
Vad kan jag göra för att få stopp på dem?
Från ”Irriterad vuxen”




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-26 14:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag är en fjortis!
2019-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Utöver den faktiska åldern bär vi alla tidigare åldrar i våra sinnen.
Bra, tycker jag.
2019-07-03

  Ninananonia VIP
Gillar
2019-07-02

  Ninananonia VIP
Gillar
2019-07-02

  Ninananonia VIP
Gillar
2019-07-02

    Lena Staaf VIP
Se mig! Se mig! En önskan som alltid finns.
2019-07-02

  Respons VIP
Kanske tacksamhet när barnet i dig pockar på uppmärksamhet!
2019-06-30

  Öknens Ros VIP
Det barnsliga finns kvar även när vi blir vuxna.
2019-06-27

  Yrre VIP
Underbar, visar väl att vi aldrig blir riktigt vuxna!
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP