Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglar

Mina sparvar, i kvartet
Kvittrade sanningar
Sprider desertfrön,

Runt och i ring flaxas det
Runt och i ring
Ruvas våra ägg,
Utan vishet
Sprungna ur vår ovishet

Där vi sitter bjuds sakta liv in,

Underifrån
Till utomkråkorna
Till nysparvarna

Vi sitter på våra små
Dom gror

Vi ler




Fri vers (Fri form) av Adurge
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-26 16:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint, väcker tankar
2019-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Adurge