Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Bland trasiga moln
ser han orden sväva
han har själv skrivit dem
och själv gett dem friheten
för att få vara tillsammans




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-26 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin! Kommer, om det är okey med dej, att skriva av den och ha den på kylskåpet!
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP