Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När vinden blev en vän

 

Medan värmen smälter 

isen så slår hjärtat hett 

Lusten vänjer sig vid de

blommiga tankarna

En sommarpiruett hittar 

sin melodi och svänger 

sig i en sällsam dans. 

Se bara hur en kjol svänger 

sig runt bara sommarben

Se, lyssna och njut...

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-26 17:31



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Umm, jag lyssnar.
2019-07-01

    Askanden
Vind mot hud har renande verkan.
2019-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Den bästa vännen är vinden från himlen.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP