Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det somriga försvann



Hur har du ro att

sitta lotusblad när

tusen sinom tusen

arter försvinner och



din bärnstenstvättade

vimmelhimmel av

de finaste fibrer

riskerar bli stoft -



för



en morgon som i trans

din själs apparans

tappar i somrig svang

tveuddad då din solvissa klang




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-06-26 19:58



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Genialt och rikt flödande i väckande tankar i alltet .
2019-07-05

    Klokuggla
”vimmelhimmel av

de finaste fibrer”

Den sammansättningen är genial!
2019-06-30

  Melomel
Så fint och viktigt, gillar ordvalen. Sitta lotusblad och din bärnstenstvättade vimmelhimmel ?
2019-06-27

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord, ingenting förändras av att göra ingenting alls.
2019-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra och tankeväckande!
2019-06-26

  Larz Gustafsson VIP
"How can you be sitting there telling me that you care...?" (Bob Marley)
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP