Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varje träd

Varje träd har en historia att berätta
Om sin existens från frö till död ved

Hur många duster har detta träd utkämpat 
mot havets hårda vindar?
Hur länge stod det bland stenarna, grönskande och stolt
innan det till slut bröts ner och blev liggande?
Förvridet och förvandlat till en förstenad träddrake





Fri vers av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-26 20:25



Bookmark and Share


  Njord
Ja träd är fantastiska! Vackert diktat!
2019-06-27

    ej medlem längre
Ja, så fint :-)
2019-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Tänker på den gamla sparbankseken...
Och på martallarna här på Jungfrukusten i Gävle.
Men de är segare...
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP