Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken slår

Hårda ord
skreks i natten

Allt hon ville
ha var kärlek

Men när
kärleken sparkar
och
kärleken slår

I smärta,
frustration
och gråt

hon till slut

skrek

ett tyst NEJ

Allt hon ville
var att känna

kärleken igen.




Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-26 23:09



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Oj!

Det där var inte alls vad jag väntade mig.
2019-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius