Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av champagne


Genom en regndroppe jag såg
och nya perspektiv jag fann.

Sju tankar senare
de sanna orden jag fann

Och mitt inre exploderar
i en doft av champagne









Fri vers (Fri form) av Pater Filius
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pater Filius
Pater Filius