Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lilla landet lagom ökar trycket mot friheten

Mer & mer ökar trycket mot friheten
att uttrycka sina åsikter kan ställa till
med problem & särskilt då för dem som
inte symboliserar stödjer den politiska
korrekthetens alla skrivna förordningar
det har blivit hårdare kallare & mycket
mer av diktaturstyre i lilla landet lagom
ramarna & mallarna är tryckta för att
fösa in människor att tvingas följa efter
etablissemangets alla riktlinjer & regler
staten betalar folk att förfölja oliktänkande
det bevisar att vi är på väg åt ett håll som
absolut inte bådar gott för framtiden
vem vill leva i en tillvaro där man hela
tiden måste vara på sin vakt för påhopp
angripen från alla håll & kanter bara för
att man har en åsikt som inte håller med
pågående agendan & deras planerade mål
vem vill leva i en diktaturstat med allt vad
det innebär av instängdhet & förtryck & hot
att om man inte lyder & underkastar sig
kan man råka ut för saker som inte är så trevliga
attacker på sanningsbudbärarna är vanligt & ökar
det gör även deras frihetsmuskler & ju mer
motstånd de får ju mer växer de sig starkare
de viker sig inte för skrämselpropagandan
eller för den pågående lögnens alla påhitt
de bara fortsätter sin kurs stadigt framåt
som frihetssoldater som vill rädda sitt land
att ge upp kommer aldrig på fråga
striden fortsätter till sista blodsdroppen
en dag reses flaggan över de som inte
gillat deras modiga hjärtan & ärlighet
som avslöjade den stora lögnen!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 08:40



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
MAN TROR ATT MAN HAR FRIHET FÖR ATT skriva om det man vill men så är det inte alls
så länge yttrandet hotar landets maktledarna så är man fri på att skriva vad man vill. men om yttrandet hotar makten för världens ledarna då är man "tvungen" att tystas ner av makthavarna
2019-07-01

    ej medlem längre
Angeläget skriftat, mare.

Ju mer pressad regim, desto vidare definition av "hat", "missaktning" och "hets".

Vi kan indirekt avläsa desperationen hos etablissemanget genom frekvensen av ovanstående rubriceringar.

"Hat" kan snart inbegripa allt som inte är politiskt korrekt, dvs alt som ej överensstämmer med "värdegrunden"..
2019-06-27

  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP