Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fått ändå inte nått fram...

Att inte gilla
inte bry sig om
lätt som en plätt
bara i farten
snabbt verkställa
minus...

Men att älska
plussa på
bry sig
tar energi
det gäller
hela tiden att
fylla på
inte bara för att få
utan att visa vem
man tycker om då...

Men det verkar ibland
för en del
att vara det svåraste
att praktisera...

Men det sägs ju att den
styrkan har vi alla fått
i vår lott
då kan det ju inte vara
så svårt att komma ut
med något gott...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-27 02:01



Bookmark and Share


  ULJO
Svårt för många att förena de där beteenden. Att kunna ge och ta.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt