Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Låt kärleken ta plats...

 

Livet är inte så komplicerat egentligen, det är bara vi själva som tror att det ska vara som ett svårlagt pussel för att man ska känna sig lyckad och bli uppskattad.

 

Kärleken ställer inga krav och har inga förväntningar, den bara finns där helt plötsligt då hjärtat fångat de intryck som behövs för att få kärleksrosen att blomma upp.

 

Kärleken är blind och omtumlande, den slår oväntat till likt en åskblixt från klar himmel , man befinner sig plötsligt i ett euforiskt underbart rustillstånd.

 

Låt kärleken få större plats i livet, låt inte begär efter rikedom och makt styra livet.
Kärlek kan man inte köpa för pengar, detta har ett annat namn.

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP