Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undermedvetna kanaler.

Undermedvetna kanaler...
Är som fjärilar som flyger och flyger, men som inte går att fånga.
Det konstnärliga uttrycker sig i det undermedvetna , när man sover...
Ibland. Men då går det ju inte att få tag på sina ide`er, åtminstone inte för mig.
De är som de där fjärilarna, som jag ville förmedla.
Men nu finns en annan kanal...
Tydligen har mitt undermedvetna, en koppling till mitt vakna tillstånd.
Fastän det vakna dominerar.
Så föddes också en oväntad tanke.
Ett konstverk!




Bunden vers av Mim
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim