Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är inte till salu...

I USA kan människor
som träffat varandra och
vill bli ett kärlekspar
men kärleken har inte
slagit till emellan dem...

Gå på en kurs i kärlek, träna på
att öva upp kärleken emellan sig
få kärleken att glöda, som den röda...

Det kan paret glömma
det är ju att förgäves drömma...
Börsen bara till inget tömma...

Dyker inte kärleken självmant upp
emellan två, kan man aldrig
lära den att slå till, det vet
ju till och med ett barn
det går bara om den
själv vill...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-27 10:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
det måste nog "klicka" för att det ska funka.
2019-06-27

  ULJO
Kärlek kommer inte av sig själv
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt