Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar

Placera din vackra sång
på mina ograverade läppar.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 226 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-06-27 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gissar att det blev ett innerligt möte, kanske en kyss?
2019-07-01

    Peter Söderqvist
En fin komposition som säger så mycket.
Snyggt.
2019-06-28

  Rodin
Så vackert
2019-06-27

  Rafmagn VIP
Vacker! En liten pärla!
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni