Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7 minuter


Sju minuter
En försumbar tidsrymd

Tid som kan slösas
Som vi aldrig kan uppskatta

Minuter som bara levs
Men inte räknas

Denna dikt
Av mindre vikt

Skapades inom
Loppet av 7 minuter

Stressades fram
För att annat kallade




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP