Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDO FÖR LIVET!

Styckade själen

Syr ihop sig försiktigt

Vingar utvecklas

 

Ger sig ut igen

Vaknar ur urfunktions sömn

Redo för livet

 




Bunden vers (Haiku) av MALVAA VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2019-06-27 10:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fin text! Ger styrka.
2019-08-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP