Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullbak

Barnets hand i min

bullarna jäser i ugnen

väntan  tillsammans

 




Bunden vers (Haiku) av Peter Olausson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-27 10:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Målerisk haiku.
2019-07-10

    ej medlem längre
Tio ord som beskriver så mycket!
Jättefin!
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP