Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idrottare Förr Och Nu

 

Vart har dessa egensinniga sportprofiler tagit vägen? Så gott som alla frågor numer från reportrarna besvaras med ett nej, "Grattis till segern, hur känns det?" "Nej, jag är jättenöjd" eller "varför förlorade ni?" "Nej, jag är jättebesviken".

Att idrottsutövarna blivit skolade för att möta pressens korkade frågor är helt uppenbart, samma frågor, samma svar ideligen, annat var det förr, tacka vet jag Stenmark:

-Hur läser du backen Ingemar?
"Hä löns int förklar för den som int begrip".
Fler citat:
"Jag vet ingenting om tur, bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag".
"Om de tror att det är så lätt, kan de ju åka själva".
"Hä ä bar å åk".

Häggblad:

"Åk själv, gubbjävel".
"Ja, skidlöpning är ett hundliv, jag önskar jag vore död.” 

Wassberg:

"Ska du ta livet av mig, pojkvasker!?" efter spurtstrid mot Gunde...

Nog tycker jag det var roligare förr att se intervjuerna, man visste aldrig vilka svar som väntade, idag vet man nästan i förväg både frågor och svar, undantaget är ju Zlatan:

"Det är inte antal mål som är viktigast, utan hur jag gjort dem."

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-27 11:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma sak med politiker.
Minns Sträng, Erlander, Fälldin...
I dag är de flesta färg- och profillösa.
2019-06-27

  Öknens Ros VIP
HAHA! Tack för denna roliga läsning, håller med dig, det var bättre förr!
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP