Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hälsning från andra sidan!

Oj så många olika fjärilar jag sett idag.
Ändå sägs det att de minskat drastiskt.

Citronfjäril, Sorgmantel, Nässelfjäril, en ljusblå fin fjäril som jag ej kan namnet på.
Den satte sig på min mans sko, där satt den helt stilla.
Han tog några steg då flög den en bit, men den kom tillbaka och satte sig då på skon igen.
En hälsning från en ängel på andra sidan betyder det.

Häromdagen var jag till min dotter, vi gick runt i hennes trädgård.
Plötsligt singlade en svart fjäder ner framför oss.
Den dagen var det två år sedan min bror gick bort.
En hälsning från honom kände vi båda.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-27 13:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förstår precis hur du känner, jag har varit med om liknande händelser efter min dotters död!
2019-06-28

    Askanden
Din bror är med dig. Finare gåva letar man förgäves efter!
2019-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Så det är hela tiden änglar, aldrig Jesus, som skapat änglarna?
Honom håller man helst på avstånd.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP