Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


och ro är...

 

 

ett ögas vrå

av dagen vacker

 

i ytor 

sånger

sanning

       

 

allting finns däri

och längtan lång

till mjuka sidan livet

 

och ro är

och vatten ligger tyst

och Du

i morgons aning...




Fri vers av Domenico VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-06-27 15:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
skänker det ro är
i denna dag
tack
2019-08-22

    Klokuggla
Ro är denna dikt. Bra!
2019-06-30

    ej medlem längre
Ro, ro, barnet, katten leker med garnet,
ro, ro, lilla vän
katten kommer nog snart igen

Ro, ro, gossen
vargen tjuter i mossen
ro, ro, lilla vän,
jägar´n kommer nog snart igen.

Ro, ro, gunga
mamma slutar att sjunga
ro, ro, lilla vän,
mamma kommer nog snart igen
2019-06-27

  Silverstripe
Fantastiskt!
2019-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Storartat!
2019-06-27

  Viksten
Utsökt poesi
Prima
2019-06-27

    ej medlem längre
Så vackert!
2019-06-27

    ej medlem längre
Din dikt är en sann och vacker bild att vila själens öga i. Mjukt som vågor mot en sommarstrand.
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP