Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändan till samma använda nederlag



återvändo blev
nederlag
tills jag träffade honom
som fick mig att behöva sprätta upp såren

nu är jag geografiskt nära för att mäta
mentala avstånd
vi är i olika galaxer
även tryckt hud mot hud

jag tänker på annat när han
trycker sig in i mig
min kropp älskar hans
men jag börjar tro att vi inte älskar varandra




Fri vers av mögel
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-27 15:33



Bookmark and Share


  sehnsucht
Men så bra! Bra beskrivet av hur det kan kännas tillsammans med någon.
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

mögel