Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i natten


Ovisshetens visshet

 

Snubblande in i den sanna ovissheten.

Tankar om vad som var, vad som är, och vad som kan bli...

Drömmar som drömdes för länge sedan när ovissheten blev visshet och när vissheten blev sorg.

I drömmarnas eviga verklighet känner jag otryggheten i mig

Längtan efter det sanna och verkliga ligger som en sten i mitt bröst

Alltid sökande, söker min själ sanningen

Livets lärdom är snart slut, nu börjar nästa väg, finns det en hand som tar emot mig när jag går in i  ovissheten om och om igen.

                          

 

                                                   Johanna Wiberg

 




Fri vers av Johanna wiberg
Läst 241 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-27 15:40



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om hur det är att vara människa och villkoret vi lever med
2020-07-11

  Chawa VIP
Igenkännande reflektioner ur hjärtat skrivet…
2019-06-30

  Johan Strömstedt
Du ställer dina frågor så ärligt. Jag tror de delas av ett mångfald av oss människor. Du har lyckats att få ner det på pränt, vilket är få förunnat.
Tar till mig din text.
2019-06-29

  Viksten
Utmärkt skaldat
Bra helt enkelt
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Johanna wiberg
Johanna wiberg