Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

En kall vind smeker min kind
Som för att påminna mig om
Hur farligt det är att blunda
Var gång tårarna vill falla

Och trots att jag vet
Hur mycket skada jag
Orsakat mig själv
Genom att just svälja gråten
Så vill mitt undermedvetna
Vifta bort smekningen
Få den kalla vinden att vända

Det gör det av rädsla
För vad tårarna kan åstadkomma
Om jag låter dem falla




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-27 16:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om gråten som är bortom tårarna!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP