Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK, MINA VÄNNER, FÖR UPPMUNTRANDE KOMMENTARER!

De gladde mig!

Elisabeth




Prosa av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-27 18:18



Bookmark and Share


  ULJO
Det är du väl värd
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP