Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

Jag ömsar min hud
Dag efter dag
Men spåren av dig finns kvar




Fri vers (Fri form) av Angeline
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-27 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När någon berörs av kärleken så sätter den sina spår och så det syns, ibland finns de kvar hela livet.
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Angeline