Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknaden bor i skymningen / landsväg

 

Hon låter en livshistoria 

växa fram likt ett manus

medan dammet virvlar 

torrt i en bakgrund

Hon låter sig bli tagen 

av stunden, möter 

vätan från saknaden

mätt i sekunder som 

känns som timmar 

Saknaden är inte värd

sin vikt i guld den är en

alldeles säregen tyngd

när den balanserar i en

av hjärtats trakter. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-27 22:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint symbolspråk om saknad och hur den tynger.
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP