Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt bli att bli bitter.

Bli gammal
om du kan

Sucka inte
du kvinna/man

Sprid det goda
du har där i din spann

Bli inte bitter, var än du nu sitter,
på grund av allt det där du inte hann.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-28 05:59



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Goda råd för den som redan
uppnått en aktningsvärd ålder.
Bra rim!
2019-07-02

  Feminaz
Fyll livet med det som gör dig själv väl tänker jag på när jag läser din dikt!
2019-06-28

  Öknens Ros VIP
Kloka ord. Inte bli bitter över det man inte hann.
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP