Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagstankar 2019 08 18

En av språkets uppgifter är att påverka läsarens medvetande. Så ord kan vara suggessioner som påverkar det som läsaren inte är medveten om.

Hur mycket är det möjligt för poeten att styra läsarens upplevelse?







Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2019-08-18 08:15



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Hur mycket är det möjligt för poeten att styra läsarens upplevelse?
Svaret är så länge läsaren upplever sina omständigheter genom poetens ord
Samt känner igen sig bland orden


2019-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP