Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Osynligt barn. Känslor är oändligt dramatiska


Alldeles vanlig

Aldrig tidigare har de varit offentliga
För stora för att kunna klä i ord
För kaotiska för att kunna nämna vid namn

Jag vågar nu
Jag måste
Annars går jag under

Klarar du av att stanna vid min sida?
Kan du stanna kvar utan att gå under?
Kan jag ta hand om mig utan att du tar skada?

Jag vet inte
Men jag har inget val




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-28 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP