Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Fotot taget 28/6 2019 ovanför Särö i Halland kl. 08.00


En ljusnande framtid är vår...

Särö Fredag 28 juni 2019

Det har nyss varit studentavslutning med glädje för så många som strävar för att skapa sig en fin och stabil framtid, man sjunger om att en ljusnande framtid är vår....
Jag känner också hopp om att framtiden är ljus men är medveten om att det händer så mycket som de flesta människor inte vet vill veta eller inte har varken lust eller intresse att sätta sig in i men som ändå kommer att beröra precis alla människor oavsett ekonomi social status mm.

Det är en alldeles fantastisk fin morgon med solsken mycket liknande gårdagen men då jag tittar ut mot himlen så ser jag något som både oroar gör mig ledsen och får mig att må dåligt.

Igår var himlen klarblå hela dagen pga. att det var molnfritt som idag men idag så kommer dagen att svepas in i en dimslöja orsakad av de flygplan som med några dagars mellanrum preparerar det yttre skiktet av atmosfären, jonosfären, genom att spraya ut en blandning av olika kemikalier och nanopartiklar där aluminium är en av beståndsdelarna.

Flygplanen flyger målmedvetet kors och tvärs för att lägga ut dessa strimmor som efter bara en halvtimma breder ut sig till breda molnliknande formationer som gör att rutmönstret till slut blir ett heltäckande dis.

Jag har tidigare skrivet om detta i texten:
CHEMTRAILS förgiftar och skapar väderkaos

Gå gärna in och läs för mer fakta i min text CHEMTRAILS ...om varför vi utsätts för detta övergrepp som ingen uppmärksammar eller talar om men som ändå sker mitt framför våra ögon.

Ibland kan man tro att alla vill göra gott för mänskligheten men det är viktigt att vakna till och skaffa sig en egen uppfattning vad som igentligen sker runt omkring oss och som i detta fall så tydligt, mitt framför våra ögon en strålande fin sommardag.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kensy65 VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-28 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP