Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker glömma

Försöker glömma
men han finns
i varje steg
i varje melodi
i varje blomma
jag går förbi.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 241 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-28 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert. jag är själv inte blommänniska, så jag vet inte hur det känns. musik vet jag, och rörelse. för orkar inte göra någonting när min älskling och jag har bråkat...
2020-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig text som förmedlar stor saknad!
Bra skrivet.
2019-06-28

    BLOCKERADdialog/minatexter
så vackert
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni