Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgårdsmästarens ordspråk

Att det är fullt i rabatterna får inte hindra oss att köpa nya rosor!




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-28 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP