Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ögongrus

 

 

upp ur nattens spegelsalar

stiger livet genomskinligt

ännu iklätt villervalla

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-28 10:19



Bookmark and Share


  Roger VIP
Så är det!
Väl funnet!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg