Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljuset



Morgonljuset hittar
hål, som av nålar,
genom rullgardinen
Jag tänker att det liknar
en stjärnhimmel

Hur ser dagen ut
bakom rymdens mörker?




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-28 10:21



Bookmark and Share


  sehnsucht
Bra skrivet! Väldig igenkänning på den här. Du satte ord på hur jag tänker på morgonen.
2019-07-02
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor