Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobb


I dryga sjuttio år
har jag haft det här jobbet,
först som lärling
ett tjugotal år

Arbetsmiljön har varierat,
väl varit så där...

Sju och en halv miljard människor
har samma jobb

Nu när jag är pensionär
kommer jag väl snart
att pensioneras...

Anställningstiden för män
i Sverige
ligger runt åttio år

It's a dirty job
but everyone has to do it




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-28 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP