Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinden ruskar om bland nervigt bladverk


Mättar syrenens törst

Skär bort
torkade blomställningar

Ler mot solen idag

När vinden ruskar om
bland nervigt bladverk
Som minnesbärare av
dåtid
Och en framtid som ännu
inte är

Hörsammar dagen
som sätter sin agenda

Här och nu

När vinden ruskar om
bland nervigt bladverk




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-28 11:31



Bookmark and Share


  Roger VIP
Mjukt vackert och fullt av dofter och grönska. Fin!
2019-06-28

  Per Rydberg
Uppskattar den stillsamma tonen, det lugna rytmiska flödet och konkretionen!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP