Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Relaxdax



Ikväll skall vi basta
vatten på sten kasta

elda med veden torr
härlig sed här i norr

livskvalité i symbios
med hetta man i flås

renar kropp och själ
krämpa säger farväl

icke i ångest grunna
tack fina bastutunna

 





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-28 15:37



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Näpp, den är i Hollywood he
2019-07-02

  Fulbergarn
Är det prototypen till Vikstens badtunna?
2019-06-29

  Öknens Ros VIP
härlig hyllning till bastubad! ;)
2019-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Tillhör du bastafarirörelsen?
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP