Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TAR FARVÄL

"Jag tar farväl från din värld

Din värld svårt smärtade mig

Jag klarar inte av längre

Jag klarar inte av att isolera mig i din smärt, egoism,narcissism värld

Jag behöver en bättre värld

Jag förtjänar en bättre värld

En hälsosam värld

En värld som kan rymma din själ och min i en och samma själ

Jag letade efter denna enade själen i din

Hittade bara en självisk själ

Hej då




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-06-28 12:20



Bookmark and Share


  Ingvar Loco Nordin VIP
Ett steg mot hälsa! Grattis, lycka till!
2019-06-28
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP