Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


trasigt

 

Vad gör vi när en meknisk pryl går sönder

vi åker till verkstan med bilen

urmakaren med klockan …

men när det gäller oss människor

Ett brutet ben får gipsbandage

men vad gör vi med våra inre sår

alla är vi en själstickande kropp, sköra

Vad kan bli en bro över våra mörka vatten

i en värld där vi kan känna oss trygga

varje gång livet slås i spillror och vi står där 

i resterna av vraket som strandade

Då är det lätt att fråga sig

om livet är värt att leva

Vi måste våga prata om hur vi känner det

Våga visa oss med våra sår

Det finns alltid någon som dig förstår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2019-06-28 12:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP